Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


 
Den 15 januari öppnar ansökan om kompensationsstöd för corona. Idrottsföreningar kan då ansöka om kompensation för ekonomiska förluster under fjärde kvartalet 2020.
 
Är du aktiv idrottare runt 15 år eller äldre? Behöver du lite extra motivation och pepp gällande din träning just nu? Då är det här en föreläsning för dig.
 
Hur ska idrottsrörelsen förhålla sig till gällande råd och rekommendationer? Hur kan den nya pandemilagen påverka idrotten? Den 7 januari välkomnar RF-SISU Västmanland till en digital informationsträff och frågestund om idrotten och corona.
 
I går tog kommunerna i Västmanland ett gemensamt beslut att följa Folkhälsomyndighetens riktlinje och att i möjligaste mån hålla utomhusidrotten öppen.
 
Folkhälsomyndigheten förtydligar idag att träning utomhus kan fortsätta, om anläggningarna kan hållas öppna på ett smittsäkert sätt och de allmänna råden följs.
 
RF-SISU Västmanland välkomnar till digital frågestund den 7 januari om idrotten och corona.
 
Idrottsrörelsen får ytterligare 335 miljoner kronor i ekonomiskt stöd på grund av corona för perioden januari–februari 2021. Det meddelade regeringen tillsammans med samverkanspartierna Centerpartiet och Liberalerna idag.
 
"Vi uppmanar nu alla kommuner att i dialog med idrottsrörelsen fatta kloka beslut där vi kan bedriva utomhusträning på ett smittsäkert sätt." Det säger Björn Eriksson efter att regeringen infört skärpta restriktioner.
 
Regeringen meddelade idag skärpta restriktioner. All verksamhet inom stat, kommuner och regioner bör stängas omedelbart till och med den 24 januari 2021. Bland annat ”all verksamhet som inte är nödvändig”, som badhus, museer och idrottshallar.
 
 
 

Möt oss 2021

(2020-12-11 10:57)
Nu finns vår inspirations- och utbildningskatalog, "Möt oss 2021" redo att laddas ner.
 
Under året har många idrottsföreningar fått tänka om och ställa om sin verksamhet på grund av coronapandemin. IFK Arboga HK är inget undantag.
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten presenterade idag föreskrifter och nationella allmänna råd som träder i kraft den 14 december. Träning under smittsäkra former och om möjligt utomhus tillåts från detta datum även för de som är 16 år och äldre.
 
12

 

 

 

  

 

skor 

Postadress:
Aros Ballroom and Latin Club - Danssport
Henrik Trollvin, Karlfeldtsgatan 72
72222 Västerås

Kontakt:
Tel: 0739337552
E-post: trollvin@live.se

Se all info

                   

 

 

Sisu grön

 

 

   

 

 

Danstv