Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


RF-SISU Västmanland söker två nya medarbetare. En idrottskonsulent med inriktning inkludering/folkbildning/idrott samt en idrottskonsulent till idrott och samhälle.
 
Idag genomförs Idrottens dag i skolor över hela Sverige som en del av European School Sports Day. I Västmanland deltar fyra skolor med syftet är att inspirera till rörelseglädje.
 
Idag meddelade regeringen att den planerade lättnaden gällande att tillåta mer publik, exempelvis på idrottsarenor, får vänta med anledning av den ökade smittspridningen i samhället.
 
Folkhälsomyndigheten påminner idag idrottsrörelsen att fortsätta följa allmänna råd och rekommendationer för att undvika smittspridning. RF uppmanar idrottsförbund, föreningar, aktiva och ledare att fortsätta ta ansvar för att minska smittspridnin...
 

LOK-stödsträffar

(2020-09-14 05:52)
Från och med den 1 juli 2020 är det obligatoriskt att närvaroregistrera samtliga LOK-stödsaktiviteter digitalt. RF-SISU Västmanland erbjuder flera utbildningstillfällen under hösten.
 
Ta chansen att delta på Skatteverkets webbsända seminarier om arbetsgivarskap, deklaration och kontrolluppgifter.
 
Idag inleds Parasportveckan, en årlig aktivitet som sätter parasporten på kartan. Under veckan kan du ta del av utbildningar och inspiration digitalt, samt lära känna förebilder som Mike. För honom betyder idrotten allt.
 
Idrottsrörelsen får ytterligare 1 miljard kronor i förlängt ekonomiskt stöd på grund av corona för 2020. Det meddelade regeringspartierna tillsammans med samverkanspartierna, Centerpartiet och Liberalerna idag.
 
Ta kommandot över föreningens styrning och ekonomi. Välkommen till digitala utbildningstillfällen om föreningslära med fyra olika teman.
 
Riksidrottsförbundet välkomnar regeringens vilja att skapa undantag för idrotten att på ett smittsäkert sätt erbjuda plats för mer publik. Men det saknas viktiga delar för att undantagen ska möta de behov som idrotten har.
 
Sedan våren 2020 har idrottsföreningar i Västmanland kunnat ansöka om projektstöd för att ställa om sin verksamhet med anledning av coronapandemin och dess konsekvenser. Det är nu klart att denna möjlighet kommer att finnas kvar även under hösten.
 
Regeringen presenterade idag förslag om ett förlängt stöd till idrottsrörelsen på 1 miljard kronor för år 2020 samt informerade om att man skickar förslag till undantag av ordningslagen för idrott och kultur på snabbremiss.
 
 
Under vecka 37 genomförs Parasportveckan, en årlig aktivitet som sätter parasporten på kartan. I år sker det som en samverkan mellan Parasport och RF-SISU distrikten i Stockholm, Sörmland och Västmanland.
 
Anneli Östberg, idrottspsykologisk rådgivare, ger konkreta tips och inspirerar kring ledarskap. Välkommen till en digital utbildning den 27 augusti.
 
12

 

 

 

 

 

  

Postadress:
Aros Ballroom and Latin Club - Danssport
Henrik Trollvin, Karlfeldtsgatan 72
72222 Västerås

Kontakt:
Tel: 0739337552
E-post: trollvin@live.se

Se all info

                   

 

 

 

Sisu grön