Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


De lättnader för idrotten, som regeringen och Folkhälsomyndigheten tidigare har aviserat, kommer att gälla även i Västmanland från den 1 juni.
 
Tips till föreningens unga ledare! Välkommen till en inspirerande kväll tillsammans med Anneli Östberg den 1 juni.
 
Hur kan vi inspirera till mer rörelse i skolan? Ta del av ett gott exempel från Alfaskolan i Fagersta.
 
Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbinarium där ni som förening får lära er mer om vad ni behöver tänka på i rollen som arbetsgivare, samt vad som gäller vid inlämning av inkomstdeklaration.
 
Idrottsrörelsen ges 600 miljoner kronor i ytterligare stöd. Det meddelade regeringen idag. Extra fokus för stödet ska vara barn och ungdomar.
 
Smittspridningen av covid-19 ökar i Västmanland och idag förlängdes de lokala rekommendationerna. Enstaka matcher och tävlingar för unga kan fortsatt genomföras i den egna kommunen, men resor ska undvikas förklarar smittskyddsläkare Jan Smedjegård.
 
Styrka, uthållighet, explosivitet och rörlighet - nu kan de se samtliga avsnitt av vår föreläsningsserie #rörelsepepp i efterhand.
 
Idrottsrörelsen är och vill tillsammans med andra vara en motor för ett Sverige som håller ihop. Ett land med glädje, gemenskap, kraft och möjligheter i både landsbygder och i städerna. Nu lanseras Idrottsrörelsens landsbygdsprogram.
 
Beslut har fattats om en ny gemensam inriktning för hur idrott i Västmanland kan bedrivas på ett smittskyddssäkert sätt. Inriktningsbeslutet innebär att matchspel och tävlingar för unga kan genomföras i den egna kommunen.
 
Idag, måndagen den 3 maj, startar en insamling på initiativ från Lokala Hjälpen och Skyhöga favoriter med målet att ge alla barn möjlighet till idrott och gemenskap!
 
Nu finns RF-SISU Västmanlands verksamhetsberättelse för 2020 samt reviderad verksamhetsinriktning och plan för 2021 att ladda ner.
 
Ett nytt beslut har fattats i Västmanland gällande hur idrott kan bedrivas under pågående pandemi. Utomhusträning rekommenderas i så stor utsträckning som möjligt.
 
Här hittar du information om idrott och corona.
 
Gällande restriktioner på grund av pandemin förlängs till 17 maj. Det gäller både Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt begränsningsförordningen, vilket innebär fortsatt max åtta personer vid offentliga tillställningar.
 
Skridskohopp, boxhopp och explosiva vändningar. Nu kan du ta del av övningarna från del 3 av #rörelsepepp och säkra din palts till nästa föreläsning.
 
12

Postadress:
Aros Ballroom and Latin Club - Danssport
Henrik Trollvin, Karlfeldtsgatan 72
72222 Västerås

Kontakt:
Tel: 0739337552
E-post: trollvin@live.se

Se all info

                   

  

   

 

 

DanstvDancenews

Sisu