Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Med anledning av regeringens besked om ytterligare stöd till idrottsrörelsen med 1 miljard kronor gör Riksidrottsförbundet vissa förändringar kring det närmast kommande kompensationsstödet.
 
Smittspridningen av covid-19 ökar i länet. I Norberg stängs samtliga idrottsanläggningar i hopp om att hejda ökningen under påsken. Även i Surahammar är kommunala idrottsanläggningar stängda för allmänheten.
 
Spridningen av covid-19 ökar i Västmanland. I Surahammar är uppgången så kraftig att skärpta lokala restriktioner införs. Det innebär bland annat att alla kommunala idrottsanläggningar stängs för allmänheten.
 
Regeringen har beslutat om ytterligare stöd till idrottsrörelsen med 1 miljard kronor med anledning av pandemin.
 

Restriktionerna förlängs

(2021-03-31 13:59)
Regeringen meddelade idag att gällande begränsningar ligger kvar. För idrotten innebär det fortsatt stopp för tävlingar och matcher. Yrkesmässig idrott kan tävla och spela matcher – men utan publik.
 
Den 15 april öppnar ansökan om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för januari och februari 2021.
 
I går kväll genomfördes den första av fyra digitala föreläsningar i vår satsning #rörelsepepp. Här hittar du övningarna som visades.
 
 
Den 9 mars höll Länsstyrelsen ett digitalt möte med länets kommuner, Region Västmanlands smittskyddsläkare och RF-SISU Västmanland för att diskutera idrottsverksamhet under den pågående pandemin.
 
Med start idag, Internationella kvinnodagen den 8 mars, genomför vi tillsammans med övriga RF-SISU distrikt i landet, Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna en temavecka med extra fokus på området jämställdhet.
 
Den 17 mars lanserar RF-SISU Västmanland i samarbete med Patrick Rapp, personlig tränare på Sport Performance Center, ett helt nytt koncept för idrotten i Västmanland.
 
Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbinarium där ni som förening får lära er mer om vad ni behöver tänka på i rollen som arbetsgivare, samt vad som gäller vid inlämning av inkomstdeklaration.
 
Idag får idrottsföreningar i Västmanland besked om kompensationsstöd för hösten/vintern 2020. Totalt handlar det om nära 2,8 miljoner kronor i krisstöd fördelat till 47 föreningar.
 
Påbörja resan mot en mer inkluderande förening! Idag lanserar vi www.inkluderingskollen.se en ny webbplats framtagen av RF-SISU Västmanland.
 
Hos RF-SISU Västmanland kan föreningar söka stöd för att arrangera kostnadsfria lovaktiviteter för barn och unga. En inkluderingssatsning som även innehåller en ledarutbildning och där ett 50-tal föreningar medverkat det senaste året.
 
12

 

 

 

  

 

skor 

Postadress:
Aros Ballroom and Latin Club - Danssport
Henrik Trollvin, Karlfeldtsgatan 72
72222 Västerås

Kontakt:
Tel: 0739337552
E-post: trollvin@live.se

Se all info

                   

 

 

Sisu grön

 

 

   

 

 

Danstv