Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


RF-SISU Västmanland välkomnar till öppen frågestund om de skärpta restriktionerna på grund av coronapandemin och hur det påverkar idrotten i Västmanland.
 
Idag får idrottsföreningar i Västmanland besked om kompensationsstöd för perioden juli-september. Totalt handlar det om 2,4 miljoner kronor i krisstöd fördelat på 50 föreningar.
 
Fredagen den 13 november genomfördes ett informationsmöte om hur idrotten påverkas av de skärpta allmänna råd som gäller i Västmanland.
 
Vi välkomnar till digitalt informationsmöte med anledning av de skärpta allmänna råden i Västmanland. Mötet genomförs fredagen den 13 november kl. 14.00-15.00, men går även att se i efterhand.
 
Med anledning av den ökade smittspridningen av covid-19 har Folkhälsomyndigheten i samråd med smittskyddsläkaren i Region Västmanland fattat beslut om skärpta allmänna råd. Detta är något som också påverkar idrotten i länet.
 
Genom att följa allmänna råd och anpassa verksamhet bidrar idrottsrörelsen till att undvika smittspridning. Riksidrottsförbundet har tagit fram rekommenderade riktlinjer vid bekräftad smitta i idrottsförening.
 
 
 
Coronapandemin har slagit hårt mot Västmanland, Sverige och världen. Vi i står inför tuffa prioriteringar i flera år framåt. Idrottsrörelsen vill vara en del i den omstart vi behöver både i Västmanland och Sverige.
 
Regeringen har beslutat ge idrotten undantag att höja gränsen för publik – på ett smittsäkert sätt – till 300 personer. Undantaget gäller från den 1 november.
 
Välkommen att ta del av kostnadsfria digitala utbildningar med RF-SISU Västmanland under november och december.
 

Inbjudan till SDF-dialog

(2020-10-21 06:43)
RF-SISU Västmanland välkomnar till informations- och dialogmöte med SDF-styrelserna och/eller personal inom SDF verksamma i Västmanland onsdagen den 18 November.
 
I lördags dokumenterade några av Sveriges bästa fotografer en dag i idrottsrörelsen. Från norr till söder, soluppgång till solnedgång. I Västmanland besöktes Stora Ekeby Ridklubb och Mälarstadens Konståkningsklubb.
 
På lördag händer något unikt. Ett 20-tal av Bildbyråns fotografer kommer besöka idrottsföreningar över hela Sverige, varav två i Västmanland, för att dokumentera en dag i idrottsrörelsen. Bilderna ska bli en fotoutställning som visas våren 2021.
 
Regeringen meddelade idag att de skjuter på beslutet om att höja gränsen för publik från 50 till 500 personer vid idrottsevenemang med sittande publik. Anledningen är ökad smittspridning.
 
12

 

 

 

  

 

skor 

Postadress:
Aros Ballroom and Latin Club - Danssport
Henrik Trollvin, Karlfeldtsgatan 72
72222 Västerås

Kontakt:
Tel: 0739337552
E-post: trollvin@live.se

Se all info

                   

 

 

Sisu grön

 

 

   

 

 

Danstv