Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


För att en förening ska bli framgångsrik krävs det att samtliga delar fungerar och att det finns kunskap om vad som krävs i ett föreningsarbete. Därför välkomnar vi till en serie utbildningar för dig som arbetar i föreningens styrelse
 
Som förening finns många regler och bestämmelser att hålla reda på. Skatteverket välkomnar till kostnadsfria webbinarium där ni som förening får lära er mer.
 
Vi stärker vårt samarbete med Västmanlands Fotbollförbund och välkomnar Johan Becker till vårt fotbollsteam. Johan kommer att vara en extra resurs i vårt arbete med att utbilda och folkbilda länets fotbollsföreningar.
 
 
Alla måste få chansen utifrån sina förutsättningar. Det var drivkraften och målet när IFK Västerås beslutade att göra en unik satsning för att erbjuda nya grupper möjligheten att vara med och spela fotboll.
 
Deltagartak vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort från 29 september. Samtidigt slopas kravet på avstånd mellan sittplatser och sällskap.
 
Idrottsrörelsen har glädjande nog kunnat återgå mer och mer till vanlig verksamhet under våren och sommaren, men några restriktioner finns ännu kvar. Här är läget för idrotten just nu.
 
Nu har din förening möjligheten att bli en del av RF-SISU:s arbete "Rörelsesatsning i skolan". En satsning med målet att förändra en stillasittande trend och skapa rörelseglädje i barnens vardag.
 
Ridning, fotboll, brottning och tennis. Just nu pågår Summer 21 - en inkluderingssatsning startad av RF-SISU Västmanland som genomförs för fjärde året i rad och med fler föreningar och aktiviteter än någonsin.
 
62 idrottsföreningar i Västmanland tilldelas totalt 5,3 miljoner kronor för perioden januari till april 2021. Stödet ska kompensera uteblivna intäkter och kostnader på grund av coronapandemin.
 
Regeringen presenterade idag ny begränsningsförordning som gäller från 1 juli och som tillåter fler deltagare vid motionslopp och liknande tävlingar samt mer publik på arenaidrott.
 
De lättnader för idrotten, som regeringen och Folkhälsomyndigheten tidigare har aviserat, kommer att gälla även i Västmanland från den 1 juni.
 
Tips till föreningens unga ledare! Välkommen till en inspirerande kväll tillsammans med Anneli Östberg den 1 juni.
 
Hur kan vi inspirera till mer rörelse i skolan? Ta del av ett gott exempel från Alfaskolan i Fagersta.
 
Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbinarium där ni som förening får lära er mer om vad ni behöver tänka på i rollen som arbetsgivare, samt vad som gäller vid inlämning av inkomstdeklaration.
 
12

Postadress:
Aros Ballroom and Latin Club - Danssport
Henrik Trollvin, Karlfeldtsgatan 72
72222 Västerås

Kontakt:
Tel: 0739337552
E-post: dance@arosballroom.s...

Se all info

                   

  

   

  

DanstvDancenews

 

 

Sisu